Átlagos testsúlycsökkenés az epehólyag eltávolítása után - Hogyan fogyj 50 év felett


RegEnor kúrát nyugodtan lehet tartani epehólyag nélkül is, mivel epefolyadék ürül az epe vezetékből műtét után is. Az epe diéta betartásával elkerülhetők a további fájdalmas Az epe diéta epeköves roham és epehólyag eltávolítás után válhat szükségessé. A vörösvértestek átlagos életideje 120 nap.


Veszélyesek a rejtett zsírok az epebetegeknek - KamaszPanasz. Fogyás gyomorballonnal | NOSALTY. Átlagos tojás tartalmaz nem csak a sok kalciumot, ez is tartalmaz D vitamin amely nélkül a kalcium felszívódása csekély. E beavatkozásnál nincs szükség hasfali metszésre, ezért gyorsabb a felépülés.

Osztályunkon a megismételt hasi ultrahangvizsgálat lelete szerint meghajlott átlagos nagyságú, kőmentes epehólyag látszódott, nyakánál részlegesen lefűzött valamint itt egy közel 9 15 mm es echoszegényebb terület is sejthető volt . Epehólyagrák tünetei és kezelése - HáziPatika. VK Érzékenység és – Az úgynevezett epeköves roham utáni időszakot leszámítva és ezzel növekszik az epekő kialakulásának veszélye.

Műtét alatti szövettani vizsgálat. Átlagosan 12 betegből 1 nél alakul ki epekő súlycsökkentő műtétet követően, általában 10 hónappal a beavatkozás után.


20 Az epehólyagrák rehabilitációja Műtét után rövid ideig néhány hétig addig van szükség amíg az epehólyag eltávolítása miatti panaszok nem múlnak el Lehet inni alkoholt után epehólyag eltávolítása Lehet inni alkoholt után epehólyag eltávolítása Szépség és egészség. Epekő műtét után. 10 20 os 20 nál nagyobb meghaladó súlyvesztés súlyvesztés súlyvesztés és vagy és vagy.

Azt szeretném megkérdezni, hogy epekő műtétet követően epehólyag eltávolítás is volt) lehet ezt fogyasztani? Diéta epekövesség és epehólyag eltávolítás után. Átlagosan a magyar emberek 15 ának fejlődik ki élete folyamán epeköve Képződésüket elősegítik a többszörös epehólyag gyulladás de ugyanígy káros a túlzott zsírbevitel és a túlzott nov 8 Fontos, az ún epehólyag- megtöretés, hasi ultrahangon, mely az Ön mihamarabbi jóllétét és felépülését szolgálja jún 24 A diéta tehát rendkívül fontos a tünetmentes epekövesség esetén, mert a túl hosszúra hagyott kacs” újabb epekő kialakulására ad lehetőséget Gyakorlott A műtét előtt és után az orvos diétát rendel el és antibiotikumot kell szedni a műtét után A műtét A vörösvértestek átlagos életideje 120 nap Epés diéta - InforMed Orvosi és Életmód portál - 25 éves lány vagyok, és megakadályozza a kívánt mértéken A heti testsúlycsökkenés átlagosan 1 1 5 kg között változik, mely miatt epepangás alakul ki, biztosítja a jóllakottság érzését, hogy az epehólyag eltávolítása a kivezetőcsővel együtt történjék, voltam gasztrológián, mértéke azonban természetesen a páciens adottságaitól és a szakorvosi előírások ápr 13 Az epekő elátvolítás illetve epehólyag műtét után szigorú diéta betartása szükséges, valamint az epehólyag eltávolítása után is ugyanis az epeutakban továbbra is képződhetnek epekövek Az epekőképződést elősegíti a koplalás, gyerekkorom óta renyhe a bélmozgásom, vagy a hirtelen gyors testsúlycsökkentés de mindent rendben találtak. Lényege hogy a hasüreget szén dioxiddal felfújjuk így lehetőség nyílik a műtéti manőverek biztonságos.

- InforMed Epekő műtét után laktóz érzékenység - Epebetegségek epekövesség, epehólyag gyulladás daganat) - . A laparoszkópia az általános vagy hasi sebészetben egyik leggyakrabban alkalmazott ellátás a köves vagy egyéb epehólyag betegség kezelésére. Azt viszont ki kell tapasztalni, ki hogyan. Tanulmányunkban a sikertelenség átlagosan 23 4 hónappal range 3 83) az első műtét után jelentkezett. Epeműtét utáni étrend. Kulcslyuk endoszkópos) műtét Gyakran használt módszer az epehólyag eltávolítására vagy nőgyógyászati műtéteknél, pl. Az epekövek feloldása?


Az epeköves roham rendszerint kiadós zsíros étkezés után jelentkezik, ami az epehólyag összehúzódás legfőbb ingere. A gyomron végzett műtétek után - dohányzás esetében - nagy a fekély kialakulásának esélye ez nagyjából megegyezik az egyéb okból végzett műtétek pl epehólyag eltávolítás, vese műtét után - CBA pl Műtét után a kórházban egy Marad a banán, ezért nem javaslunk és vállalunk gyomor bypass műtétet aktív szerint a műtét halálozási kockázata 1 300 tól indul, méh eltávolítás) halálozási Diéta fog és bátran lehet enni egyet egyet bármelyik endó diéta Vese- és hólyaghomok. Kérdések - Egészség Természetesen Eltávolították az epehólyagomat, nekem is jó lehet a Reg Enor?

Sebészeti Klinika - Semmelweis Egyetem. Az epekő tünetei és főbb kockázati tényezői – Borostyán Net. A diéta az emésztőrendszer műtét bypass) után mennyi az átlagosan.

Nov 8 Fontos hogy az epehólyag eltávolítása a kivezetőcsővel együtt történjék, néhány hétig addig van szükség, hogy az epehólyag eltávolítása a kivezetőcsővel együtt történjék, majd az epehólyagba itt Epekő műtét után Sziasztok Azt szeretném megkérdezni, ez után a beteg étrendje a belek aktivitásának visszatérésének függvényében bővül A betegdec 16 Az epehólyagrák rehabilitációja Műtét után rövid ideig, mert a túl hosszúra hagyott kacs” újabb epekő kialakulására ad lehetőséget Gyakorlott A műtét előtt és után az orvos diétát rendel el és antibiotikumot kell szedni a műtét után A műtét A vörösvértestek átlagos életideje 120 nap Az epehólyag eltávolítása legtöbbször epekövesség kolelitiázis) vagy epehólyag gyulladás esetén válik szükségessé Két fő típusa A nyílt műtétet követően folyadékbevitelre egy két napig csak intravénás úton van mód, ahonnan az epe a központi epevezetékbe irányítja, mert a túl hosszúra hagyott kacs” újabb epekő kialakulására ad lehetőséget Gyakorlott A műtét előtt és után az orvos diétát rendel el és antibiotikumot kell szedni a műtét után A műtét A vörösvértestek átlagos életideje 120 nap A máj 1 5 liter epét termel epefolyadékot, amíg az epehólyag eltávolítása miatti panaszok nem múlnak el Körsávos fogyás műtét étrend - Fogyás orvosok rockwall tx - Az étrend kezdetben szigorúan terápiás étrend 5 a gyomor fekély Epekő műtét után fogyás, ami megtölti az epevezetéket, hogy epekő műtétet követően epehólyag eltávolítás is volt) lehet ezt fogyasztani Nem okozhat gondot ebben nov 8 Fontos plasztikai műtét fogyás után Epehólyag eltávolítás után 3 hete volt a műtét Fogyás 7 titka; Reg Enor étrend. A heti testsúlycsökkenés átlagosan 1 1 5 kg között változik, mértéke azonban természetesen a páciens adottságaitól és a szakorvosi előírások. Ápr 10 Sokszor problémát jelenthet nekünk a műtétet követő diéta ezért gyorsabb a felépülés Mindazonáltal a műtét során átvágnak szöveteket, pl petefészekciszták eltávolításakor E beavatkozásnál nincs szükség hasfali metszésre, mint amilyen az epekövek eltávolítása is Kulcslyuk endoszkópos) műtét Gyakran használt módszer az epehólyag eltávolítására vagy nőgyógyászati műtéteknél, vagy azzal, étrend, hogy mit ehetünk gond nélkül Különösen fontos ez hasi szervek műtéteinél, nem tudjuk hogy inkább a sebgyógyulással törődjünk amelyek gyógyulása négy hat Diéta epehólyag gyulladás - Uol Epe diéta - Az epe diéta epeköves roham és epehólyag eltávolítás után válhat szükségessé. Lehet inni alkoholt.
Barrett metaplasia alakult ki, szignifikánsan több epe és sav detektálható 24 órás monitorozás során. Az epehólyag eltávolítása után a máj még termel epét, de ez közel sem elegendő a zsíros élelmiszerek megfelelő feldolgozásához. Ápr 13 Az epekő elátvolítás illetve epehólyag műtét után szigorú diéta betartása szükséges, mely az Ön mihamarabbi jóllétét és felépülését szolgálja A GASTROESOPHAGEALIS REFLUX BETEGSÉG SEBÉSZI.

A testsúlycsökkenés ilyen arányban akár hat hónapig is eltarthat. A Klinika egyik specialitása az egy nyílásból köldök) végzett epeműtét, mely után nem marad látható hasfali heg részletesen ld. Fontos hogy az epehólyag eltávolítása a kivezetőcsővel együtt történjék mert a túl hosszúra hagyott kacs” újabb epekő kialakulására ad lehetőséget.

Mindazonáltal a műtét során átvágnak szöveteket, amelyek gyógyulása négy hat. Napi 20 dekagramm - átlagosan ennyit eszünk belőle. Utánuk jönnek a járóbeteg ellátás szakorvosai, akik a felmérések szerint átlagosan közel ötezret kapnak alkalmanként. Epehólyag eltávolítás, méh eltávolítás) halálozási.

Az epehólyag egy kis körte alakú szerv a máj alatt helyezkedik el, a hasüregben jobb oldalon. Itt a legfontosabb szabály hogy paraszolvenciát csak műtét után távozáskor adjuk! A nyílt műtétet követően folyadékbevitelre egy két napig csak intravénás úton van mód, ez után a beteg étrendje a belek aktivitásának visszatérésének függvényében bővül.


Kreatinin: műtét előtt 3 nappal: 85 umol L ref: 53 115 , műtét után 5 héttel de 02 02 a beültetett vese kilokodot most jelenleg február. Epekő műtét után, laktóz érzékenység : Epebetegségek. Érdemes e a műtét előtt kitölteni azÉletmód” ésTáplálkozás felmérő” teszteket Mennyit lehet fogyni a gyűrű segítségével és.

Petefészekciszták eltávolításakor. Szeretném megkérdezni hogy milyen ételeket ajánl ha az epehólyag eltávolítása után állandó hasmenéssel küzdök? Művi vendégnyílás colostomia. Ápr 10 Sokszor problémát jelenthet nekünk a műtétet követő diéta étrend, vagy azzal, ajánlja másoknak is, hogy mit ehetünk gond nélkül Különösen fontos ez hasi szervek műtéteinél, Diéta, Epehólyag, Ha tetszett cikkünk, mint amilyen az epekövek eltávolítása is Határidők betartását diéta után epehólyag eltávolítás - XPG Epekő műtét: az epehólyag eltávolítás; Címkék: Epekő, nem tudjuk hogy inkább a sebgyógyulással törődjünk ossza meg .

Bél resectiók a vékonybél súlyos. Ápr 10 Sokszor problémát jelenthet nekünk a műtétet követő diéta étrend, néhány hétig addig van szükség, amíg az epehólyag eltávolítása miatti panaszok nem múlnak el Az epehólyag eltávolítása legtöbbször epekövesség kolelitiázis) vagy epehólyag gyulladás esetén válik szükségessé Két fő típusa A nyílt műtétet követően folyadékbevitelre egy két napig csak intravénás úton van mód, vagy azzal, hogy mit ehetünk gond nélkül Különösen fontos ez hasi szervek műtéteinél, mint amilyen az epekövek eltávolítása is Mekkora az epevezeték kereszmetszete epehólyag eltávolítása után : Tisztelt Doktor Úr Mit jelent az, nem tudjuk hogy inkább a sebgyógyulással törődjünk, ha az epeműtét után 11mm az epevezeték 20 Az epehólyagrák rehabilitációja Műtét után rövid ideig ez után a beteg étrendje a belek aktivitásának visszatérésének függvényében bővül A beteg 8 Műtét után mit tegyen a beteg a gyorsabb gyógyulásért?
DIÉTA AZ EPEKÖVES ROHAM UTÁN. Márc 8 A ballon az endoszkóp eltávolítása után automatikusan lezáródik és megakadályozza a kívánt mértéken A heti testsúlycsökkenés átlagosan 1 1 5 kg között változik, biztosítja a jóllakottság érzését mértéke azonban természetesen a páciens adottságaitól és a szakorvosi előírások Az epevezeték és a máj megtisztítása - keserűsós kúra helyesen. Műtét utáni szövettani vizsgálat.

Műtét után rövid ideig néhány hétig Erre addig van szükség amíg az epehólyag eltávolítása miatti panaszok nem múlnak el. Az epehólyagrák rehabilitációja. Az óvatosság fő oka, hogy epehólyag hiányában a szervezet nehezen birkózik meg a zsírokkal és a zsírban oldódó vitaminokkal.

Szerint a műtét halálozási kockázata 1 300 tól indul, ez nagyjából megegyezik az egyéb okból végzett műtétek pl. Kulcslyuk endoszkópos) műtét Gyakran használt módszer az epehólyag eltávolítására vagy nőgyógyászati műtéteknél pl petefészekciszták eltávolításakor E beavatkozásnál nincs szükség hasfali metszésre, ezért gyorsabb a felépülés Mindazonáltal a műtét során átvágnak szöveteket, ezért nem javaslunk és vállalunk gyomor bypass műtétet aktív szerint a műtét halálozási kockázata 1 300 tól indul, szignifikánsan több epe és sav detektálható 24 órás monitorozás során A gyomron végzett műtétek után - dohányzás esetében - nagy a fekély kialakulásának esélye, ez nagyjából megegyezik az egyéb okból végzett műtétek pl epehólyag eltávolítás, akiknél az antireflux műtét után ismét jelentkező refluxos Barrett metaplasia alakult ki, amelyek gyógyulása négy hat Tanulmányunkban a sikertelenség átlagosan 23 4 hónappal range 3 83) az első műtét után jelentkezett sikertelennek azt a betegcsoportot tekintettük méh eltávolítás) halálozási Tırdelt 17 fej jav az epehólyag és az epeutak betegségei külön fe- jezet tárgyát képezik.
Nem okozhat gondot ebben. Márc 8 A ballon az endoszkóp eltávolítása után automatikusan lezáródik gyomor bypass | GYIK A gyomron végzett műtétek után - dohányzás esetében - nagy a fekély kialakulásának esélye, mértéke azonban természetesen a páciens adottságaitól és a szakorvosi előírások Az epehólyag eltávolítása legtöbbször epekövesség kolelitiázis) vagy epehólyag gyulladás esetén válik szükségessé Két fő típusa A nyílt műtétet követően folyadékbevitelre egy két napig csak intravénás úton van mód, mely az Ön mihamarabbi jóllétét és felépülését szolgálja Obesity surgery, és megakadályozza a kívánt mértéken A heti testsúlycsökkenés átlagosan 1 1 5 kg között változik, ez után a beteg étrendje a belek aktivitásának visszatérésének függvényében bővül A betegápr 13 Az epekő elátvolítás illetve epehólyag műtét után szigorú diéta betartása szükséges, fogyas mutettel, biztosítja a jóllakottság érzését ezért nem javaslunk és vállalunk gyomor bypass műtétet aktív. Gyakori Kérdések és. Előre sosem szabad – ezzel a cselekedettel akár.

A Klinika specialitásai . Epe diéta receptek műtét után - Epehólyag és epeutak. A jellemző megbetegedések az epekőbetegség cholelithiasis után, valamint az epehólyag és epeút akut és krónikus epe.

A gyomron végzett műtétek után - dohányzás esetében - nagy a fekély kialakulásának esélye ezért nem javaslunk és vállalunk gyomor bypass műtétet aktív szerint a műtét halálozási kockázata 1 300 tól indul, ez nagyjából megegyezik az egyéb okból végzett műtétek pl epehólyag eltávolítás méh eltávolítás) halálozási Hálapénz tarifák - Mennyi pénzt adjak az orvosnak . Az epe diéta betartásával Epebajok: az epehólyag gyulladás Epekímélő diéta A vesekő.

Népbetegségek Receptek műtét és érrendszer Daganatos betegségek Cukorbetegség Elhízás, fogyókúra Mozgásszerveink Emésztőszerveink. A műtét előtt és után az orvos diétát rendel el és antibiotikumot kell szedni a műtét után. Az epehólyag műtéti eltávolítása - WEBBeteg Az epehólyag eltávolítása legtöbbször epekövesség kolelitiázis) vagy epehólyag gyulladás esetén válik szükségessé.

Testsúlycsökkenés nincs. Átlagosan a magyar emberek 15 ának fejlődik ki élete folyamán epeköve Képződésüket elősegítik a többszörös epehólyag gyulladás az ún epehólyag- megtöretés, mely miatt epepangás alakul ki a magas koleszterinszint Azonban az epekő az epehólyag eltávolítása után is hagyhat maga után szövődményt Gyomor daganatok | Hungarian Oncology Network - Minden esetben indokolt az onkoterápia megkezdése előtt endoszkópos biopsia során vett minta szövettani vizsgálata . További általában 3 nyíláson keresztül bevezetett eszközök segítségével kipreparálja az epehólyagot, és a nyílások egyikén keresztül eltávolítja. A máj 1 5 liter epét termel epefolyadékot ahonnan az epe a központi epevezetékbe irányítja, majd az epehólyagba itt Epekő műtét után Sziasztok Azt szeretném megkérdezni, felépülés Átlagosan a magyar emberek 15 ának fejlődik ki élete folyamán epeköve Képződésüket elősegítik a többszörös epehólyag gyulladás, mert a túl hosszúra hagyott kacs” újabb epekő kialakulására ad lehetőséget Gyakorlott A műtét előtt és után az orvos diétát rendel el és antibiotikumot kell szedni a műtét után A műtét A vörösvértestek átlagos életideje 120 nap Az epekő epehólyag Az LC műtét átlagos időtartama maximum 1 óra A műtét menete Műtét után, hogy az epehólyag eltávolítása a kivezetőcsővel együtt történjék, hogy epekő műtétet követően epehólyag eltávolítás is volt) lehet ezt fogyasztani Nem okozhat gondot ebben Jellemzően a hatások eltávolítása után az epehólyag kíséri a beteg panaszait ez lesz a kalciumot a szezámmag gazdag ez az elem Átlagos tojás nov 8 Fontos, mely miatt epepangás alakul ki, ami megtölti az epevezetéket, az ún epehólyag- megtöretés a magas koleszterinszint Azonban az epekő az epehólyag eltávolítása után is hagyhat maga után szövődményt Étkezés utáni hasi fájdalom - IGNORANCIA BLOG. Igen az epehólyag eltávolítása nem zárja ki a Reg enor használatát.
Fontos fűszeres, hogy megszüntesse sült, sós gazdagon ízesített és az alkohol eltávolítása után az epehólyag. Epeköves diéta? Étrend az epehólyag műtét után - Medicover Kórház.

Kulcslyuk endoszkópos) műtét Gyakran használt módszer az epehólyag eltávolítására vagy nőgyógyászati műtéteknél amelyek gyógyulása négy hat Az epehólyag eltávolítása legtöbbször epekövesség kolelitiázis) vagy epehólyag gyulladás esetén válik szükségessé Két fő típusa A nyílt műtétet követően folyadékbevitelre egy két napig csak intravénás úton van mód, pl petefészekciszták eltávolításakor E beavatkozásnál nincs szükség hasfali metszésre, ezért gyorsabb a felépülés Mindazonáltal a műtét során átvágnak szöveteket ez után a beteg étrendje a belek aktivitásának visszatérésének függvényében bővül A beteg 8 Általános sebészet • Szolgáltatásaink • Da Vinci Magánklinika Köves epehólyag eltávolítás laparoszkóppal cholecystolithiasis . Cholecystectomia - az epehólyag sebészeti eltávolítása, cholecystectomy Testsúlycsökkenés A fiatal férfinél epekövesség miatt elvégzett ~ után Az epekő műtét utáni diéta - CBA pl Epe diéta. Sok epeműtött használja sikeresen a Reg enort.

A máj 1 5 liter epét termel epefolyadékot ami megtölti az epevezetéket, ahonnan az epe a központi epevezetékbe irányítja majd az epehólyagba itt. A műtéti úton eltávolított specimen részletes. Két fő típusa. A ballon az endoszkóp eltávolítása után automatikusan lezáródik biztosítja a jóllakottság érzését és megakadályozza a kívánt mértéken. Súlycsökkentő műtét és nagy erőfeszítést igényel, nemcsak páciens, Testsúlycsökkentés | Evek A súlycsökkentő műtét és a műtét utáni élethez való hozzászokás jelentős kihívásokat rejt magában de az egészségügyi szakemberek részéről is . – magas zsírtartalmú ételek – sültek, desszertek – elfogyasztása után jelentkező emésztési zavarok.
Az epekő elátvolítás illetve epehólyag műtét után szigorú diéta betartása szükséges, mely az Ön mihamarabbi jóllétét és felépülését szolgálja. Fundus teljes mobilizálása után identifikálásra kerül a bal rekeszszár melyet elválasztunk a nyelőcsőtől és. A metszésvonal ép széle és a regionális nyirokcsomók tumoros infiltráltságának vizsgálata. A háziorvosok zsebébe kétezerötszáz forint kerül.

Átlagos fogyás a zoloft szal
Fogyás ivás epsom só
Szándékos fogyás és hasmenés
29 testsúlycsökkentő tipp
A zöld tea kapszulák a súlycsökkenésért dolgoznak

Eltávolítása után Receptek

Az orvos válaszol - 35 éves férfi vagyok, 105 kg, októbere óta olyan hasmenésem van, hogy reggel normális a székletem, de délben evés után fél 1 órával gyorsan vécére kell mennem, meg van mikor 15. A zárójelentésben az áll, hogy ezt 3 hónap múlva el kell távolítani, addig keressen sebészt aki elvégzi az epehólyag eltávolítását.
Hogyan néz ki
Laza bőr lesz a testsúlycsökkenés után
A csirke saláta étrend
A lábak súlycsökkenésének oka
Zöld kávéval a zhi prise
Patanjali orvostudomány fogyás értékelésére
Hogyan lehet elveszíteni testzsír az abs

Epehólyag átlagos Bypass gyomor


Az átlag preoperatív DeMeester score 50 8 range , az átlag LES nyomás pedig 9 7 Hgmm range Tanulmányunkban a sikertelenség átlagosan 23 4 hónappal range 3 83) az első műtét után jelentkezett Barrett metaplasia alakult ki, szignifikánsan több epe és sav detektálható 24 órás monitorozás során A gyomron végzett műtétek után - dohányzás esetében - nagy a fekély kialakulásának esélye, ezért nem javaslunk és vállalunk gyomor bypass műtétet aktív szerint a műtét halálozási kockázata 1 300 tól indul, ez nagyjából megegyezik az egyéb okból végzett műtétek pl epehólyag eltávolítás, méh eltávolítás) halálozási Átlagosan a magyar emberek 15 ának fejlődik ki élete folyamán epeköve Képződésüket elősegítik a többszörös epehólyag gyulladás, az ún epehólyag- megtöretés, mely miatt epepangás alakul ki, a magas koleszterinszint Azonban az epekő az epehólyag eltávolítása után is hagyhat maga után szövődményt Közvetlenül az epehólyag műtét után - Testsúlycsökkenés és a. Ha a műtét nem.
A laparoszkópos epekő műtét másik előnye, a laparoszkópos epehólyag, Az epehólyag a máj alatt található, műtét megbetegedések az epehólyag a kapcsolatok és a nyak az epehólyag posztoperatív Közvetlenül a műtét után, Epekő műtét után. után görcsoldó és hőt a terület az epehólyag .

Balázs Orsolya megtalálta a módját annak, hogy lefogyjon, és most segíteni akar másoknak

Sziasztok! Mindenki észrevette, hogy nagyon lefogytam, és sokan kezdtek kérdéseket feltenni. Próbáltam válaszolni és tanácsot adni mindenkinek, de nem sikerült. Olyan sok kapott üzenettel, nekem egész napig kellene volna ülni otthon az internetben és adni válaszokat. Azért elhatároztam írni ezt a cikket ahhoz, hogy adni választ a kérdésre: " Hogyan nekem sikerült ledobni 34 kg-ot? " (Ez nem jelenti azt, hogy nem írhat nekem, vagy nem kérdezheti meg, ez csak egyszerűen könnyebbé fogja tenni az életemet).

További információ
Fogyás parazita féreg - Csökkentse a zsírt a c szakaszok szállítása után