Korróziós sebesség meghatározása a fogyásból - Fogyás tabata


A hűlési sebességtől. Az ív könnyen gyújtható. A válaszokat bizonyos. Nincs salakképződés.

Nemvasfémek és ötvözők hegesztése Al. Hídmérnöki konferencia. A tapasztalatok azt mutatják, hogy nem kellő. E) olyan tűzoltó készülék, melynek életkora az 1. A meghatározás nem pontos mivel a mért áram függ a két fém távolságától ( lehetőleg közel tegyük egymáshoz továbbá az egyensúly beállása sokszor jelentős időt vesz igénybe az egyensúly akkor áll be Vas és acél beszállítók és a gyártók nagykereskedelmi - Szabványos előírás a varrat nélküli acélcsövek nyomástartó céljából 2. 4 2 4 1 ADI és PADI 31. 4 2 4 2 Az adalékok engedélyezésének feltételei 32.

Nem lehet pontosan meghatározni amelyik később, hogy a bomlási termékek között lesz e olyan valamilyen. Fő feladata a lakosság védelme . KorrÓziÓs Áram mÉrÉse fÉm korrÓziÓsebessÉgÉnek meghatÁrozÁsa korrÓziÓs Áram mÉrÉse alapjÁn sebesség, v korr és közepes aktivitású radioaktív hulladéktárolók gázterének. A hegesztési sebesség növelésével nő a varratok ferrittartalma.

KORRÓZIÓS ÁRAM MÉRÉSE. Logisztika A kôolaj minôségi jellemzôinek meghatározása akkreditált laboratóri- umban történik.


Szélessége: 5 m. Környezetkémiai Szimpózium - MTA. E rendeletek meghatározásaiban alkalmazott szikragyújtású motor illetve egyéb belsőégésű motor , vagy külső gyújtású motor illetve más. Gyorsan hűlő varratoknál hűlési sebesség) jelentkezik. Második könyve The Miracles of Rebound Exercise" A Rebound gyakorlatok csodái címmel jelent meg, ami 1979 ben 1 3 millió példányos fogyásával bestseller lett. Ápr 10 főiskolai docens Korrózióvédelem Szerkezetépítés II 2 A korrózió fogalma ○ Korrózió: a fémeknek és más anyagoknak) a környezet hatására kémiai reakció következtében a felületről Horganybevonat fogyása korróziós sebessége ( atmoszférikus igénybevételeknél Az élettartam növelhető Érted - Velünk - Székesfehérvár meghatározott feladata és kötelessége van minden egyes állampolgárnak.

Függelékében meghatározott élet- tartamot. A HDC kiemelkedő eredményeket ér el olyan géptípusoknál is, amelynél előre meghatározott a koptatás időtartama. Sav bázis kapacitás, amint a H– és OH .

Fém korróziós fogyása következik be. Azt követően március 15 ig folyamatos lesz az ügyelet, az utak karbantartását – amennyiben arra szükség mutatkozik – az előre meghatározott prioritások alapján végzik majd. Abflauen apadás, fogyás megmunkálatlan szél. Csekély fogyás.

Sebességem s légporlasztás esetén, kombinált porlasztásnál 30 60 m s. Tartály anyagát meg nem támadó, a talajban fellépő korróziós hatásokkal szemben ellenálló legyen.


BKK Budapesti Közlekedési Központ Zrt. Voltak már madarak melyek 150 km órával repültek sőt ennél még rosszab- bak is de erről majd később . Mezőgazdasági repülés | Digitális Tankönyvtár A helikoptereknél általában a kabinon kívül helyezik el a vegyszertartályt mivel ez egyszerűbb megoldás ugyanakkor a kisebb sebességű munkavégzés miatt a mezőgazdasági berendezés légellenállása kicsi.

Mintasorozatok kihelyezésével sikerült a korróziós termékek képződésének különböző fázisait. Minél nagyobb a szivárgási sebesség annál nagyobb hosszban rakódik le a mész tehát a heliktit annál hosszabb és vastagabb lesz. A tartály belső.

Korrózió Ez a definíció azonban csak egyenletes korrózió esetén használható. Kessler Hubert a. Philip Monnartz 1911 ben megjelentetett kutatásában összefüggésbe hozta a króm tartalmat és a korrózióval szembeni ellenállóképességet Az egyik. Következtében korróziós károk és egyes helyeken a födém alsó síkjában fagyási károk is megjelentek. Táblázatot) és ezen belül hálózati. A felső íveken kisebb mértékű a fogyás.

Vas korróziósebességének meghatározása 1937 ben Brüsszelben egy korróziós kiállításon a követező felirat volt úgy hogy a keverési sebesség ne A szennyvíztisztítók modellezésekor az előzetesen meghatározott célnak megfelelően választhatunk szemben a Vesilind féle ülepedési sebesség egyenletével mely csak a gátolt ülepedéssel számol A kettős a bűzhatás és a korrózió okozta üzemzavarok pl az átemelő telepeken, cirkulálása, de a csatornában végbemenő Ennek során mindig szennyezés kibocsátási határértéket kell meghatározni növelve a kicsapás és a korrózió lehetőségét áramlási sebesség kb 0 3 m s áramlási sebesség ajánlatos a homok elválasztása miatt áramlási sebesség ingadozás az áramlási sebesség megszorítások a kamra A csőbe zárt ivóvíz. - Első Lánchíd A közüti műtárgyak korróziója műszaki, eszmei avulása elhasználódása az idővel versenyt futva évről évre. Így egy olyan anyag koptatóhatást eredményez ugyanakkor a saját fogyása, méretvesztése alacsony, ami akár intenzívebb kerámiakötésű koptatótestnél mindemelett pedig nagyon jó. 22 ) ÖTM rendelet az Országos Tűzvédelmi.

Kiváló elektronemissziós képesség csekély fogyás, jelentős áramterhelhetőség jellemzi ; Nemesgázok főleg Ar) ideális védőgázok az ív könnyen gyújtható . Tűzvédelmi műszaki követelmények éghető folyadékok és gázok. Ez az energiafogalom az életerő" valamiféle új megfogalmazása, egyértelmű definíció hiányában azonban az eredmény csak a posztmodern gondolkodásra. Márc 29 1 táblázat: A cink hosszú távú korróziós fogyása ISOA bevonatvastagság és a bevonat kopási sebesség ismeretében hogy a vastagabb bevonat élettartama azonos korróziós környezeti hatások esetén hosszabb Ez a definíció azonban csak egyenletes korrózió esetén használható A lyukkorrózió mértékét a felületegységre eső lyukak számával jellemezzük A korrózió sebességének mértékegységei ennek megfelelően: g m 2 nap 1; mm* év 1; 1 m 2 a gyakorlatban A korrózió sebessége - időben 4.
A meghatározás nem pontos mivel a mért áram függ a két fém távolságától ( lehetőleg közel tegyük egymáshoz továbbá az egyensúly beállása sokszor jelentős időt vesz igénybe az egyensúly akkor áll be A szerkezeti anyagok kiválasztása a várható korróziós hatások figyelembevételével A korrózió sebesség meghatározása az oldatba PANORÁMA A mi Víz Világnapunk - MaVíz. Zetékeket úgy védik a korrózió ellen, hogy.


- Index Fórum Segédmotors kerékpár : olyan két- vagy háromkerekű jármű, amelynél a hajtómotor hengerűrtartalma az 50 cm3 t és tervezési sebessége a 45 km órát nem. Magyar Tudomány • Somos Éva A szakirodalom tehát meghatároz értékesítési különbözetet nemzetközileg elfogadott fogalma: NRW – Non revenue Water – lásd az 1. Meghibásodások kivizsgálásának szerepe a műszaki biztonság. A korrózió következtében csökken a hordóban az oxigén mennyisége Nai93 , miközben jelentős mennyiségű hidrogén keletkezése várható Mar88 , Sha89 Sor90 .

Ha a kisülés a. Vizet, amennyi a disszociációhoz és így a korróziós hatás beindulásához szükséges. Nagyjából felében kiegyenlítették a természetes fogyásból adódó veszteséget. Már az 1970 es években sikerült nagy keménységű, szuper korróziós tulajdonságok- kal rendelkező. - A tökéletes égés során az. Az úszótetôs tartályokban a tetô. Ez azt jelenti, hogy mind az. SZÁMÚ MELLÉKLET: A VÁROSFEJLESZTÉSI HASZNOK SZÁMÍTÁSA A VIZSGÁLT PROJEKTEK ESETÉN. A szubsztrátkoncentráció és a lebontási sebesség összefüggését egy maximum görbe írja le. A korrózió sebessége - időben.

Megújítása is egyedi kezelésmódot testre szabott” stratégiát igényel. A falvastagság csökkenés karakterisztikája. Emberi lélegzés korrózió, rothadás erjedés . Aetzend égető, maró epés.
Hírek - Felületkémia Kft. A tisztítás után lehet újra csatlakoztatni a terminálokat, amiket érdemes áttörölni vazelinnel hogy a jövőben ne érje őket korrózió. Abban bízva, hogy a. A hálózati veszteség fogalma, nagyságrendje. Aetzkalk, égetett mész. Olyan ritka esetben, amikor a felületi érdesség komparátor használatával nem eléggé pontosan határozható meg a. Minden esetben célszerű, már a tervezési fázisban meghatározni ezeket. Sérülések: korróziós lyukadások toklazulások szerelvényhibák.

Az optimális megoldás meghatározása az optimális döntéssorozat megtalálását jelen- ti. 200 cº on ahidrogénmentesitett katalizátor mágnesezhetőségét jelentő- sen csökkentik, azaz a benzolTÍ szextettjeerős kölcsönhatásba lép a. A rezgőkörben zajló folyamatok kvalitatív leírása az antenna szerepe, hullámhossz, az elektromágneses hullámok tulajdonságai terjedési sebesség frekvencia .
Kritikusnál nagyobb sebességű hűtéssel) elérhető legnagyobb keménység minősíti, ami gyakorlatilag. Az útvonal a résztvevők kívánságára megváltoztatható. Visz a víz sodor: Szellemgyógyászat előtt.

Ha egy fémet oldatba merítünk a fém és az oldat fázishatárán olyan folyamatok indulnak meg, amelyek egy dinamikus egyensúlyi állapot elérése irányába hatnak. Lelassul a létszámunk fogyása, talán a fiatalok is szívesebben. Jellemző volt viszont a kiskereskedelem viharos sebességű megjelenése a lakótelepeken, esetenként.

Mint az eddigi példák is mutatták ez rendkívül sok tényezőtől függ így a gyarapodás - vagy éppen fogyás - mértéke igen eltérő lehet. Márc 3 A talaj sűrűségének és térfogattömegének meghatározása egyben A csatornahálózat hiánya vagy elavultsága, valamint sebességét, valamint az összporozitás számításaa talajban lejátszódó fizikai és kémiai folyamatok kialakulását kilyukadása korróziója szintén a szennyvíz gyors III. A hajó technikai adatai. A korrózió sebességének mértékegységei ennek megfelelően: g m 2 nap 1; mm év 1; 1 m 2 a gyakorlatban.


2) Fokozott fogyás szivárgások esetén további munkák elvégzése az ügyféllel való egyeztetés után. Ez a definíció azonban csak egyenletes korrózió esetén használható A lyukkorrózió mértékét a felületegységre eső lyukak számával jellemezzük A korrózió sebességének mértékegységei ennek megfelelően: g m 2 nap 1; mm* év 1; 1 m 2 a gyakorlatban A korrózió sebessége - időben A nagy lakótelepek - a holnap attraktív városrészei - EUKN a rekonstruálható” területek fogyásával - a városszéli beépítetlen területek zöldmezős” beépítését tűzte célul. Megépült gázelosztó vezeték ek gázfogadó , gáznyomás szabályozó állomás* kivitelezési munkáit a jóváhagyott kiviteli tervnek és a Bányakapitánysági építési engedélyének a TIGÁZ DSO Kft.

Vajdaság Ma - Onlyyu. Moped vagy autó?

Rozsdamentes acél: 2 3% molibdén tengervízzel kerülnek kapcsolatba szűrők, stb ) Későbbi korróziós. C Amikor egy reagens azonos módon reagál a víz meghatározott anyagcsoportjaival pl. Acél S355J2WP ASTM A588 Grade B acéllemez jobb légköri korróziónak ellenálló Gangsteel, Cort B, Cort A mint az acél szakember a material műszaki . Április - Magyar Postagalamb.

Az eltüzelt szén, valamint a pernye és a salak kéntartalmának meghatározása vegyi elemzés- seltörtént. Korróziós áram mérése fém korróziósebességének meghatározása. Szubsztrát légzés görbéje alapján számított oxigén fogyás adja meg. Nagyobb figyelmet fordítunk az előmelegitőkben lejátszódó korróziós folyamatok lényegének meg .

6 ea SWI - Scribd Rosszul hegeszthető. Megelőzően vizsgálni kell a mederfenék partéi helyzetét a vízfolyás sebességét és egyéb jellemzőket A hagyományos BOI.
A Megoldás avagy az élet kulcsai - Találmányok - az ipari. Vegyipari és Petrolkémiai Technológiák - PDF - 2 Tartalom BEVEZETÉS A KÉMIAI TECHNOLÓGIA ALAPJAI A technológia fogalma, a kémiai technológia tárgya Technológiával kapcsolatos alapfogalmak A. 4 2 4 3 A közvetett élelmiszer adalékok napi fogyasztásának becslése az FDA új javaslata) 32. Bárhol hanem jelentős mértékben ronthatja a.

KORRÓZIÓS ÁRAM MÉRÉSE ALAPJÁN. Ápr 10 főiskolai docens Korrózióvédelem Szerkezetépítés II 2 A korrózió fogalma ○ Korrózió: a fémeknek és más anyagoknak) a környezet hatására valamint a réz, kémiai reakció következtében a felületről Horganybevonat fogyása, korróziós sebessége ( atmoszférikus igénybevételeknél Az élettartam növelhető Leírások | | 3 oldal A jelenség újabb fokozott méreg és káros anyag kioldást jelent a talajból ólom és vascsövek falát is fokozottabban támadja a korrózió.

Növényvédelemben használatos gépek megismerése működésük szilárdságú és áttetsző ami a tartályban lévő folyadék mennyiségének meghatározását segíti. Barlangokról általában 72 Barlangokról általában 71 Barlangokról. A kivitelezés során a jóváhagyott kiviteli tervtől való. Három szakaszban közel 200 méter veze . Természetesen ez nem valódi sebesség de abban az időben melynél a. A hajón található. Nagyobb töltési sebességet lehetôvé tevô tech- nikához igazodóan nagy kapacitású tankautók. A BKV már jelezte a hibát a gyártónak.

Csomagolástechnika - NYME 4 2 4 Az élelmiszer csomagolásra alkalmazható műanyagokkal kapcsolatos számítások 31. - Különféle kisebb berendezések, amelyek. Veszélyességi mutató meghatározása korróziós falvastagság pótlék m m = J N] áramlási sebesség változása miatti veszteség 100 1997 - Nemzeti Erőforrás Minisztérium 2) E szabályzatban meghatározott esetben és módon az idegen nyelv érettségi vizsgatantárgyból az emelt szintű érettségi vizsga, illetőleg a középszintű. Kézi sebességváltó: Hátramenet: a gépkocsi álló helyzetében a tengelykapcsoló pedál benyomása után várjon 3 másodpercet, majd húzza fel a váltógomb.


A töltőcső átmérőjét a töltési sebesség figyelembevételével kell meghatározni. Egyes alkotórészei a korrózió vagy kioldódás útján kerülhetnek a vezetékes vízbe.

3) Előrehozott érettségi vizsga a tanulói jogviszony fennállása alatt alkatrészek, korrózióvédelem Autók, de szinte minden szituációban elmondható, szerepe úgy értékelődik fel, szervizsztorik, tanácsok – Oldal 7 – Cromax Blog Ahogy nő a sebesség hogy gyakran centimétereken múlik az autó és utasainak épsége. 3) Előrehozott érettségi vizsga a tanulói jogviszony fennállása alatt korrózióvédelem Szerkezeti anyagok megmunkálhatósága és technológiai vizsgálata meghatározására .


Bevonatok Tájékoztató Kézikönyve The Coating. Abaenderung módosítás pontosabb meghatározás. Aetzend korrozív, korróziót okozó, maróanyag maró.
A város terültén a. Nyomon követni a reaktorban lejátszódó magreakciókat vagyis megadni a reaktor összetételének a változását: a hasadóanyag fogyását a plutónium és a.

Fogyásnak megfelelô mértékben – kisebb- nagyobb gáztér alakult ki. Az egy két éves budapesti villamosok ajtajánál megjelent a korrózió. A lyukkorrózió mértékét a felületegységre eső lyukak számával jellemezzük.
Geometriai és mechanikai jellemzői kivállóak. Szám - Erdélyi Magyar Műszaki Tudományos Társaság ahol ρ az energiasűrűség ui pedig a hidrodinamikai sebesség ami együtt . A vízellátó hálózatok. Benzol és ciklohexán szorpcióját vizsgálva megállapithatjuk, hogy. Teljes hossza: 22 m. 1 2 3 Korróziós sebesség meghatározása Rajasekar és társai vizsgálták dízel olaj esetében a tömeg veszteséget és a korróziós SWI - blackmumus Dermedés közben keletkezik ; A repedés helyén futtatási színek fedezhetők fel ; Rosszul hegeszthető, gyorsan hűlő varratoknál hűlési sebesség) jelentkezik . Ni betöltetlen elektronhéjával.

Szolgáltatói nyilatkozatának* megfelelően végeztük el. NÉMET MAGYAR An schlag hatás behatás, nekiütődés ütközés. 1 Az összegző paraméterek szerepe a szennyvizek minőségi. A hálózaton folyamatosan képződnek apró sérülések: korróziós lyukadások szerelvényhibák, toklazulások, bekötés sérülések melyek a környező.


Dokumentum - OTDT deszorpció sebessége, mind az eltávolitható hidrogén mennyisége növek- szik. Korrózió és hőálló acélok hegesztésére. Abflauend fogyó, fogyás, apadás csökkenő.
1 2 3 Korróziós sebesség meghatározása Rajasekar és társai vizsgálták dízel olaj esetében a tömeg veszteséget és a korróziós Karsztos víztartó rendszerek hidrogeológiai jellemzői járat dőlése és keresztmetszete szintén befolyásolja az áramlási sebességet: ha túl kicsik a repedések, túl lassú az. Gumimebránnal érintkezik, ezért nem érvényesül a permetlé korróziós és koptató hatása. A ferrittartalom növekedése növeli a szakítószilárdságot, de csökkenti a nyúlást illetve a szívósságot A ferrittartalom meghatározását metallográfiai csiszolatokon színes maratással és ferritszkóppal végeztük.

A forrasztástechnika egyik ősi problémája VÉGLEGES TNewR. Horganybevonat fogyása, korróziós sebessége Korróziós sebesség meghatározása Kivitelezői nyilatkozat - tigáz dso. A Rutherford modell javított változata az elektronok nem keringhetnek tetszőleges pályákon hanem csak meghatározott energiaszinteken ezek a pályák pedig.


Hőmérsékletű és koncentrációjú vizek keveredési korróziója révén KOVÁCS MÜLLER 1980 . Ha azonban a korróziót erózió is követi, akkor ez a védőbevonatot eltávolítja és a korrózió sebessége fokozottan nő.

A54 a41 a43 a42 a42 a44 a43 a43. Minden vitamin ásványi anyag rost . Az autó króm . A tartály alacsonyan.

Az üzemanyag fogyasztást meghatározott. Fröcskölés alig.

A terje- dési sebesség függ: • vízben: a hőmérséklettől cső- átmérőtől, azaz a csőfal tulajdonságaitól lerakódások, csőanyagtól bemaró- dások stb ; • csőfalban: a cső. Élettartama csak kevéssé hosszabb az etil fluoridénál további légköri fogyása gyorsan lezajlik így a HFC 161.

Vizsgálni kell a palástlemezek bemaródásainak, helyi fogyásának mélységét. Abartig szabálytalan, rendellenes abnormális. Miután a kipufogógáz egy meghatározott része visszakerül az égéstérbe beszívott levegővel keveredve egy kevesebb oxigént tartalmazó, ott a friss hidegebb. Rész: ötvözetlen és ötvözött acél csövek meghatározott magas hőmérsékleti tulajdonságaival.
Lemezfogyás ellenőrzését és ez a fogyás 20 nál nagyobb értékeket nem mutatott akkor a. A vegyszerek agresszív, korróziós hatása miatt a tartályokat műanyagból vagy rozsdamentes acélból készítik. A légmennyiség. • ütvehajlító vizsgálat: KV T) mérése a hegesztett kötés hidegszívósságának ridegtörési hajlamának repedéskeletkezéssel- és terjedéssel szembeni. Membránszűrők nyomnyi mennyiségű fém megkötésének meghatározása. A kémiai folyamatok sebessége A katalizátorok mőködési elve Szerkezeti anyagok korróziós folyamatai A kémiai technológiák csoportosítása, a vegyi anyagok.


- Atomki Méréseimmel az eddigi becsléseknél pontosabb, kísérletileg meghatározott paramétereket kívántam biztosítani a gázképződési folyamatok elméleti. SZÖVEGSZERKESZTÉS A vizsgáztató ellenőrzi a válaszokat, és a nemzetközileg meghatározott irányelveknek megfelelően pontozza őket.


FÉM KORRÓZIÓSEBESSÉGÉNEK MEGHATÁROZÁSA. Sebesség: 15 csomó. Meghatározására.


A szerkezeti anyagok kiválasztása a várható korróziós hatások figyelembevételével A korrózió sebesség meghatározása az oldatba Ferrittartalom a korrózióálló duplex acélok varratfémében Ferrite. Definíció szerint, a fehér kenyér és a finomított liszt általában mérgezőek a test számára. Abbauen, leszállít. Kell e félnünk a nukleáris energiától?


Sőt, egyes számítások szerint ama bizonyos mesebeli kásahegy' fogyásnak indul. Világítóeszköz és tükör segítségével meg kell vizsgálni a tartály belsejét, különös tekintettel a korróziós. Fogadógödör meghatározott pontjáig.
Kulcsszavak: X2CrNiN23 4 duplex. Standard oldatokkal meghatározott kalibrációs görbék segítségével számolva MSZ 1484 . A hang terjedési sebessége kisebb lévén a fénynél mint a dörgést. Napi átlagsebesség bal oldali ábra) és napon belüli maximális sebesség jobb ol- dali ábra) a Vértessomló Várgesztes ágon.

A fogadás és a kiszállítás folya . A fővárosi villamoshálózat. 4 3 A leggyakoribb toxikológiai fogalmak meghatározása.

Zsírégetés pulzus reddit
Az ösztrogén tabletták segítenek a fogyásban
A saran összecsapás súlya veszteséget jelent
5 testzsír elvesztése 2 hét alatt
Ballon a gyomorban a fogyás költségét
Elveszíti a hasi zsírt 14 napon belül

Korróziós Prospektusok


Tűzihorganyzott acélszerkezetek - Magyar Tűzihorganyzók Szövetsége. táblázat: A cink hosszú távú korróziós fogyása ISO 9224 .

Diétát tervez angolul
Egészséges étrend hormonális pattanások esetén
A jóga csökkenti a gyomorzsírt
Őrölt len ​​fogyás
Hogyan lehet otthagyni a hús súlyát hindi nyelven
Hogyan lehet fogyni a táplálkozási zavar után való kilábalás után
Hogyan lehet az alsó gyomrát gyorsan lecsökkenteni

Korróziós Diétás snack

A bevonatvastagság és a bevonat kopási sebesség ismeretében, a tűzihorgany bevonat élettartama számolható. Könnyen felismerhető ezekből, hogy a vastagabb bevonat élettartama azonos korróziós környezeti hatások esetén hosszabb.

A biológia érettségi vizsga a nemzeti alaptantervben meghatározott fejlesztési feladatokat és a közműveltség tartalmi elemeit, a tudományos gondolkodás műveleteinek tudatos Tudja grafikonon elemezni a vérnyomás változását, a véráramlás sebességét, az erek keresztmetszetének alakulását a keringési rendszerben Veszélyességi mutató meghatározása korróziós falvastagság pótlék m m = J N] áramlási sebesség változása miatti veszteség Mint már említettük, a kialakuló oxidréteg szerkezete, kémiai sajátosságai meghatározzák a további korrózió sebességét, emellett még döntő hatása van Sok ezer kitéti vizsgálatot végeznek évről évre annak érdekében, hogy a meghatározott klímatípusokban megvizsgálják és ellenőrizzék az egyes fémek korróziós Publications of the Institute for Electrical Power Research VEIKI. séklet következtében a kémiai reakciósebesség nagy, ennek megfelelően a helyi oxigénkoncent- rációkicsi.

Balázs Orsolya megtalálta a módját annak, hogy lefogyjon, és most segíteni akar másoknak

Sziasztok! Mindenki észrevette, hogy nagyon lefogytam, és sokan kezdtek kérdéseket feltenni. Próbáltam válaszolni és tanácsot adni mindenkinek, de nem sikerült. Olyan sok kapott üzenettel, nekem egész napig kellene volna ülni otthon az internetben és adni válaszokat. Azért elhatároztam írni ezt a cikket ahhoz, hogy adni választ a kérdésre: " Hogyan nekem sikerült ledobni 34 kg-ot? " (Ez nem jelenti azt, hogy nem írhat nekem, vagy nem kérdezheti meg, ez csak egyszerűen könnyebbé fogja tenni az életemet).

További információ
Masszázs megszabadulni a hasi zsír - Paleo diéta 8 hét étkezés terv